Fuss a sulidért! Program

Fuss a sulidért! Versenyt hirdetünk, a Fuss a Sulidért! programunk keretén belül. 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap ajándékba az az iskola, ahonnan a legtöbb diák vagy szülő jelentkezik a versenyszámokra. Ehhez az iskolának regisztrálnia kell a Köki futófesztivál weboldalán. Nevezésnél válasszák ki, hogy melyik iskolát támogatják a versenyben. Bővebb információért kérjük hívja a 06-20-218-8616 telefonszámot, vagy írjon az kokifutofesztival@gmail.com címre.
Iskola regisztráció itt !
Bővebb információért kérjük hívja a 06-20-218-8616 telefonszámot, vagy írjon az kokifutofesztival@gmail.com címre.

Iskola regisztráció


Nevezés

A versenyszám előtt 20 perccel a nevezést lezárjuk.
A korosztályok számítása nem kor, hanem a születési év alapján történik!

Aki nem ad meg legalább születési évet regisztrációnál, és nem pótolja a versenyig, az X korcsoportba kerül!
(ahol nincs korcsoportos díjazás, csak abszolút)

A listában azokat az iskolákat lehet kiválasztani, amelyek már regisztrálták magunkat a "Fuss a sulidért! Program" -ba (bővebb információért klikk). Akinek az iskolája később csatlakozik, az írjon az kokifutofesztival@gmail.com címre, és adminjaink manuálisan hozzárendelik a kívánt iskolához.A nevezési díjat az alábbi számlaszámra szíveskedjen befizetni: MagnetBank: 16200175-00246484
A megjegyzés rovatba az emailben kapott azonosítót kérjük beírni.Címzett : Kölyökkaland Alapítvány. A nevezési díjat a MagNetBank fiókjaiban is befizetheti: https://www.magnetbank.hu/fiokok
Figyelem! Amennyiben egyszerre több személy nevezését szeretné egyben befizetni, akkor először egyenként töltse ki az összes nevező űrlapját. Egy email címhez kapcsolva több személyt is be lehet nevezni. átutaláskor a megjegyzés rovatba a nevezésekhez kapott összes azonosítószámot tüntesse fel veszővel vagy szóközzel elválasztva, az átutalandó összeg a nevezési díjak összege legyen. Ha kérdése van, hívja a 06-20-218-8616-os telefonszámot vagy írjon az "kokifutofesztival@gmail.com" címre.
Figyelem! Amennyiben mégsem tud indulni a versenyen, a verseny napja előtt 1 héttel még lehetősége van emailben vagy telefonon jelezni a szervezők felé, és nevezését Az átrakjuk más versenyünkre.
Bővebb információért kérjük hívja a 06-20-218-8616 telefonszámot, vagy írjon az kokifutofesztival@gmail.com címre.

Feliratkozás hírlevélre


Kapcsolat
Szervezéi kérésekben: Adamcsik János
Tel.: (70) 515-0261
Nevezés, web: Balázsi Dávid
Tel.: (20) 218-8616
Email
kokifutofesztival@gmail.com

Partnereink

Ajánlott oldalak